Presentació


medicusmundi us dona la benvinguda a aquestes jornades titulades


Els reptes de la formació universitària en dret a la salut, salut global i determinants socials de la salut.

Les jornades són un espai per reflexionar, compartir, debatre i entendre els reptes a què ens enfrontem els que desenvolupem processos educatius a la Universitat, relatius al dret a la salut, la salut global i els determinants socials de salut.L’objectiu d’aquesta activitat és millorar i ampliar la formació en Salut Global, Dret a la Salut i Determinants Socials de la Salut oferta en l’àmbit universitari, amb la participació d’ONGD i altres organitzacions, incorporant visions més àmplies sobre aquests continguts, així com nous formats, metodologies, professorat...

Pretenem que dos mons aparentment distants, l’acadèmic i el de les ONGD, comparteixin i intercanviïn experiències que permetin un aprenentatge mutu per al disseny de programes educatius en salut que responguin a les necessitats d’un món global.

Programa

Vídeos


Presentación de la investigación: Salud Global, Determinantes de la Salud y Derecho a la Salud en la formación universitaria.

Link

Experiencias y Retos de la formación en Salud Global.

Link

El papel de la Universidad en la generación de conocimiento en torno a los determinantes sociales de la salud.

Link

El acceso a los sistemas públicos de salud como determinante de la salud.

Link

Modelos Alimentarios como determinantes de salud.

Link

El género como determinantes de salud.

Link

Aspectos metodológicos en la formación universitaria sobre Salud global, Derecho a la Salud y Determinantes Sociales de la Salud.

Link

Repercusión de la COVID 19 y otras pandemias en los programas formativos universitarios en salud.

Link

L’objectiu

L’objectiu d’aquesta activitat és millorar i ampliar la formació en Salut Global, Dret a la Salut i Determinants Socials de la Salut oferta en l’àmbit universitari, amb la participació d’ONGD i altres organitzacions, incorporant visions més àmplies sobre aquests continguts, així com nous formats, metodologies, professorat...

Inscriu-te ara

Empleni el formulari per a accés al congrés